::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Tuesday, March 13, 2012

:: The.Battle.Begin ::

Hari ni, first time aku ponteng kelas. Doa banyak2 dah mintak kelas cancel. Tapi, mungkin doa tu untuk keburukan. Jadi x dimakbulkan. Kelas start dah dua minggu. Tapi baru semalaman je tdo kat umah sewa. Selebihnya, balik tdo kat home sweet home. Memang heaven sem ni. 3 subjek jer yang aku amik. Ni kaloo 1 subjek down, abes la pointer aku.

Semenjak masuk sem baru ni, malas gile nak pergi kelas. Xde ke orang nak jual catalyst untuk membangkitkan semangat nak belaja ni.

Semoga hari ni lec x mngajar. Kaloo ajar pon jangan banyak sangat. (^_~)


* TiMe KaSiH DauN KeLaDi, LaiN KaLi DaTanG LaGi *

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...