::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Tuesday, March 13, 2012

:: SaLaH FaHaM ::

Assalamualaikum w.b.t.  (^_^)

Buat emoticon bajet berlagak macam happy je kan padahal yang terjadi sebaliknya. Seriously, 2 3 hari ni rase stress mengalahkan pngantin. Semua bnda nak di pikir. Semua benda nak tacing2. Kan? Tapi, lepas have a talk dengan two of my besties, rase stress tu dah hilang. Seriously, aku rindu giler kat korang. Sahabat sejati susah di cari kan? Dan aku bersyukur aku jumpa diorang.

Berbalik kepada topik utama. Salah faham. Aku memang terkenal dengan perangai aku yang suka main2. Dan terkebetulan aku dapat kawan pun yang suke main2. So, kepada kawan aku yang lain. Tolong. Jangan amik hati sangat. Boleh tak? Aku ni seorang yang x pernah nak havoc dalam laman so-sial pasal ape2. Jadi segala benda yang aku cakap. Main2 je ok. Kecuali MFR. Dia lain.

Benda ni dah jadi banyak kali. Tapi malas la nak amik port. Kata dah dewasa kan. Tapi kadang2 jiwa dewasa aku ni pon reti la jugak nak rase sentap2 ni kan. Sebab aku berperasaan kot. Aku buat entri ni bukan nak kasi sentap kat ko. Cuma jgn amik hati sgt bole. Aku xde la baik sangat. Tapi aku x suka menyinggung perasaan org lain kat laman so-sial ni. Aku xdela childish sgt kan.


So, awak. Saya mintak maaf kaloo kawan saya bergurau xde tempat. Tapi, kalau awk nak kawan dengan saya, boleh tak nak mintak tolong? Terima perangai saya. Sebab perangai ni dah ada dlm dri saya ckup lama.



Sekian.



* TiMe KaSiH DauN KeLaDi, LaiN KaLi DaTanG LaGi *

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...