::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Monday, March 12, 2012

:: GeLaK.BeSaR ::

Hari sabtu yang lepas, aku beli paper. Bukan nak havoc pasal paper. Tapi nak havoc pasal isi nye. Katenya Mancini yang merupakan pengurus pasukan Manchester City, beliau tekad untuk menjarakkan mata dengan Manchester United. So, dengan penuh tekad dan keazaman gua berebut remote dengan adik semata2 nak tengok sebanyak mane mata yang nak di jarakkan oleh si Manchini ni. Tengok United dah mndahului game, buat gua rasa kembang semangkuk. Di tambah pulak dengan City yang hanya seri dengan Swansea sehingga separuh masa pertama. Rooney beraksi cemerlang dengan menjaringkan 2 gol untuk United.



Man Utd 2-0 West Brom: Penulis daripada website arsenalreview berkata, Gol pertama Rooney pada perlawanan semalam adalah sama seperti jaringan yang pernah dilakukan oleh Denis Law pada ketika dahulu... -MU15-


Bila jer tengok Swansea mendahului dengan 1-0, meloncat2. Nasib baik x duk umah apartment. Kaloo x, mahu runtuh gamaknye. Dan keputusan akhir. United menang 2-0 ke atas West Brom dan City KALAH 1-0 kepada Swansea.

Dan ternyata Manchini tekad dengan kata2nya untuk menjarakkan mata dengan United.


Sila tengok. berjaya kan City jarakkan mata ? XD

pengajaran : Lain kali jangan cakap besar. Selalu ingat ayat2 di bawah.



Dalam keseronokan gua tengok pakwe luarnegara, x dilupa pakwe dalam negara. #gomokelategomo




* TiMe KaSiH DauN KeLaDi, LaiN KaLi DaTanG LaGi *

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...