::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Wednesday, January 18, 2012

:: Detik-detik terakhir ::

Last paper bakal menjelma.Kurang 45 jam daripada sekarang, kami akan menghadapi paper terkhir untuk sem ni. Biarlah ini adalah kali terakhir aku mengambil paper itu. Bila dah last paper, sume bz. Bukan bz dengan study, tapi bz packing. Yang bebudak lain xde hal sangat sebab sem depan boleh jumpa lagi. Tapi, tengok 'kembar" packing, tetibe sedih.

Dengan sape aku nak g tengok bola sem depan, dengan sape aku nk menggila sem depan, dengan sape aku nak meluahkan perasaan. Dengan sape aku nak study sem depan. Yes, untuk 1 sem, aku dah rapat sangat dengan "kembar" aku tu. Terlalu banyak persamaan. Dia memang suka tiru hobi aku. XD

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan.

Yang pasti sem depan akan berbeza dengan sem ni.

Pasti.


"Kembar", aku nak ko tahu, walaupun ko jauh, aku akan sentiasa ingat kat ko. Itu pasti. Ko dok sane, jangan manje sangat. Bukan semua orang boleh layan kerenah ko macam aku. Belajar berdikari ok? Nanti sem 3 nanti, aku pegi tempat ko ea? Jangan pulak time tu ko dah lupakan aku. ok? Sayang ko sangat2.


:')




* TiMe KaSiH DauN KeLaDi, LaiN KaLi DaTanG LaGi *

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...