::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Monday, January 02, 2012

:: BiLe PaKWe sTaRT MeNCuRaNgKaN DiRi ::

Assalamualaikum w.b.t readers!~

Benda yang paling di benci la kan kaloo pakwe kite curang dengan kite an?

Dah janji nak dating, tetibe x jadi, nak p dating ngan orang lain*sob sob sob*..

*tsk*

Dah la semua benda dah ready, baju dah iron, sume appointment di cancelkan, semata2 tak nak ada gangguan. *menci*

errr?

Terover erk?

Haruslah!

Ok, kecoh2 pon x gune kan? Pagi tadi buka FB, memang rutin bangun pagi, x sempat gosok gigi, x sempat lap air liur basi, x sempat buang taik mata, trus meng-hala-kan diri ke lappy. Tetibe kat recent stories tu ad cerita plak...


Ok, buat mase sekarang deme ni la pakwe2 ambe. Tahun depan, tahun luse, tahun tulat pon akan kekal. Gile terperanjat. Kenapa plak dengan Bukit Jalil ni? Bukan dekat Kota Bharu ke? Setelah di godek, baru ku tahu.....



Sedih wooo, rase nak tido balik je... Xpela, pakwe2. Ada jodoh kite jumpa lagi 28hb ni taw? Cayang kamoo ketat2..~







* TiMe KaSiH DauN KeLaDi, LaiN KaLi DaTanG LaGi *

11 comments:

  1. ahahahaha dasat sumgoh smpai kesini ado psal jersi..bg size nk beli neh..kea beli2 xpadea :D

    ReplyDelete
  2. meme r..~
    hahhaha..amek size MatYo deh? XD
    jupo 28 ni deh?

    ReplyDelete
  3. aii xbesar ko size matyo terr..matyo dulu n skunk sudah berbeza..haha
    eleh 28 la sgt..dia tu xg pom..

    ReplyDelete
  4. hahaha~ amek la size time MatYo kurus.
    sumguh ni..
    ejah blnja tiket lalu deh? XD

    ReplyDelete
  5. hok aloh ejah tiket plop doh..
    hai blapar la anok bini dumoh neh..
    aritu oyat dio hok blanjo tinket..

    ReplyDelete
  6. oloh..kato pok ore 3 ari jah?
    hahahah~
    sie ko ank bni dyo...

    ReplyDelete
  7. haha..xpola..biar awok2 diet kade2 :D

    ReplyDelete
  8. wat lari topik dohhh~
    hok alohhh~ hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...