::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Wednesday, December 14, 2011

:: BeRDaTiM ::

Rindu, rindu serindu rindu nyer...

Pergh, berlagu la plak kan? Sebenarnya, pada Sabtu yang lepas, aku pergi datim.. *hooray*.. Baru sebulan lebeyh x jumpa pakwe-pakwe, dah tebal Kamus Dewan dah rindunyer.

Dengan ini memperkenalkan dengan segala hormatnya, inilah pakwe saye...

.
.
.
.
.
jeng
jeng
jeng
.
.




Amacam?? tergoda x?

Sebab dah rindu super duper sangat, Sabtu lepas, aku bersama2 adik dan juga "kembar" pergi la ke SSM1V untuk menyaksikan Perlawanan Persahabatan di antara Kelantan menentang T-Team. Tahu x apakah itu SSM1V? Stadium Sultan Muhammad ke 1V. Bertolak dari machangster seawal 6.30. Bukan 6.30 pagi, tapi, 6.30 petang. So, di sebabkan jalan dari machang ke Kota Bharu adalah super duper comey, kami sampai pada pukul 7.30. Sesampai jer di sana, tengok barisan sepanjang KLCC. Dalam hati gelisah, takut, cuak dan seumpama dengannya. Bimbang kalau tiket dah habes.! Mwaaaa~ Tapi, Alhamdulillah, sebab tiket masih ada. Lepas dapat tiket terus masuk dalam stadium, x boleh lambat2, sebab lelaki kelate ni "nakal-nakal" orangnyer. Lepas dah "book" tempat yang kami biasa gunakan, kami memerhati sekeliling stadium. Sumpah rindu! Sebentar kemudian, keluar la jejaka2 tampan. mwa3! Tiada gambar yang di snap memandangkan mood leteyh sangat2 terasa.

Musim ni, saya ada 2 orang warriors! Norshahrul Idlan Talaha, dan....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: NORFARHAN! ::

Sebelum ni pun memang minat gile-gile + super duper. Tapi, segala nya berubah tatkala dia ke T-TEAM. Tapi, apedehal, skrg dia dah kembali ke KELANTAN. *hooray*.

SELAMAT KEMBALI jua kepada Matjiji dan INDRA! 


Terasa seperti saat2 menjulang PIALA MALAYSIA 2010, cume kekurangan HAI-O dan AKMAL RIZAL. 

Tapi, game malam tu sememangnya SUPERB! Tapi 1st half tu x berapa best. Stadium tu sunyi meskipun  Penyokong The Red Warriors memenuhi stadium itu. So, lepas ni, game tu kasi hangat ckit oke?


Di saat lagu Kelantan berkumandang! oke, Kelantan di hatiku..


:: ini adalah twin DAUDSU, sebijik kan? ::

Tengok pic Daudsu, terhengat game malam itu. Kesian Daudsu. Di sebabkan hantaran yang di beri semuanya tinggi2, almaklumla pemain hemport kan tinggi2, maka, dia sering terlepas bola. Sabar ea Daudsu?


WARNA WARNI BOLA







sekian terima kasih!~



* TiMe KaSiH DauN KeLaDi, LaiN KaLi DaTanG LaGi *

4 comments:

  1. hehehehe...kembar tuh sape?? Sabirah Sauly ke?

    ReplyDelete
  2. yup, kembar x sama tggi.. hahahah~

    ReplyDelete
  3. minat pemain bola sepak rupanye.

    *fuh, nasib baik. selamat pakwe2 korea aku. hehe. :b

    ReplyDelete
  4. @starzieti : haruslah, korean pon minat tapi x boleh lawan pemain bola sepak. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...