::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Friday, November 25, 2011

:: SeNTaP ::

Semenjak dah tua, semua benda nak sentap. Orang muda cakap sikit pon da sentap, orang buat muka pun dah sentap, inikan plak kaloo orangyangkitesayang asyik nak cari gaduh jer memanjang.

Aku tahu aku x perfect pun, tapi aku tegur sebab aku sayang kat ko. Aku pernah rasa zaman muda, dan aku xnk ko jadi membabi buta. Tengok ko sekarang pun entah pape. Rasa hormat kat orang tua memang fail. Sukati ko la.

Susah nak tegur remaja zaman sekarang.

Kaloo di tegur, kite balik yang kena.

Cukupla aku rase. Lepas ni, jangan datang kat aku menangis airmata darah. Sebab time tu aku akan lempang ko.

Maafkan aku x dapat jadi yang terbaik untuk ko, sebab aku pun memang x baik.

Sekian, terima kasih.



* TiMe KaSiH DauN KeLaDi, LaiN KaLi DaTanG LaGi *

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...