::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Friday, July 01, 2011

:: 축하 해요, elliana ::

semalam bersamaan 30 Jun 2011 merupakan hari pengumuman bagi permohonan penerapan ke uitm. Bila je aku dapat mesej daripada membe aku yang menyatakan result keluar, kepala terus pening, mata mula hilang daya penglihatan, lantas aku tertido.. ahhaha, bangang x? Selepas je dapat taw pasal result akan keluar tu, trus aku di hidapi dmam, Pergh, memang terbaik la dmam kali ni. 

Memang power gile kekuasaan result yang akan keluar ni, sampai ke hospital aku di usung di sebabkan sakit kepala yang teramat sangat. Kalau da pergi hospital, memang x sah la kalu x kena secucuk dua jarum.. Adoyaii, anti gile aku dengan jarum ni.Bile je nurse tu nak cucuk jarum, cepat2 aku ckp, "nurse, slow2 ea? jangan bg sakit taw".. Adoyaii, apa ke bangang la permintaan aku tu.. Mak aku pon tergelak bile dengar aku ckp cmtu. Bile dah selesai sesi cucuk mencucuk, aku pon nk keluar dpd bilik pesakit, nurse yang mencucuk aku tu pun tegur aku, "dik, sakit tak kena cucuk tadi?".. aku hanya mampu tersenyum sambil menjawab dalam hati, 'tak sakit pun'.. Bile balik daripada hospital tu, aku terus mengtext mmbe ku. Menanyakan result aku, sebab umah aku ni x la update sgt, so aku suruh mmbe tersayang aku, syasya, ntuk check result. tersebut. Namun, di sebabkan line yang agak bz, jadi hari ni baru la aku dapat taw pasal result tu. Setelah mengharungi 1 malam yang penuh dengan kesakitan, akhirnya aku melonjak gembira setelah aku di tawarkan kursus SARJANA MUDA SAINS (KEPUJIAN) (STATISTIK) di UiTM Machang..

 Di sebabkan aku ni anak mak n anak bapak memang kompem2 la aku ni x akan keluar dpd Kelantan yang tersayang ni.. Tapi, beribu kesyukuran aku panjatkan pada ILLAHI atas rezeki ni...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...