::. Pengikut setia MisS FeRRaRi .::

Sunday, March 27, 2011

:: HiKaYaT MaHaSiSWa MeReNg ::

Journey to the uitm actually yeah.. dis weekend i spent my time wif my lovely fren~~


memule, ari rabu tu cam malas je nk p.. sbb hjung bulan adalah perkara utama.. so, kesempitan duit adalah tersangat la seksa.. p kl pom x shoppim.. mwaaa.. tapi, xpela, coz mmg have fun sesangat la kat sne.. kitorang bertolak khamis malam.. dalam bas, kitorang dok paling blakang.. so, kalaw ad lubang, mmg terhentak la... tapi, konklusi nyer.. mmg x mnyesal la aku pergi ke lawatan tersebut.... sbb.? dpt tgk wayang, HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA... yeay! dok kat kelantan tanpa cinema membuatkan aku rasa best bile g kat shah alam, n dapat tgk wayang.. so, jgn gelakkan saya.. plezzz....

(^,~)


lpas tgk wayang, kami2 pergi ke i city... yeay lagi sekali... suppose to be pergi i city bln 5 ne bersama my uncle... tapi dpt p awal.. so, dpt jeleskan adik saye... yeehaa~



hari yang  berlalu memang la sangat2 memenatkan ye kawan2.... berjalan non-stop walaupun ada stop2....




:: heading to uitm::

::muke saye sesangat garang ea..?::





:: saya teramat la suke picca ne ::



















:: selangkah ke uitm::


begitulah ceritenyer...
yang paling haru adalah dalam bus bile mmbe ak nk terkucil.. memacam cerita y keluo... smpaikan tukan cerita pula y nak terkucil.. hahaha...

cemane pun, dis is da besh journey eva!~

2 comments:

  1. best eva lah...!
    sila follow saya...!!
    errgghh..! aku sekma..

    ReplyDelete
  2. erh..?
    aku x follow ag upenyer...
    hahahha...
    xpe2, akan aku memfollow belog kamoo ye..?
    huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...